BESPLATNA RADIONICA: Aviva vježbe za žensko reproduktivno zdravlje

Ilustracija: Foto: Pixabay

Postoje žene koje su doista sretnice. Imaju redovite menstruacije bez neugodnih pratećih simptoma. Zatrudne s lakoćom i kad dođe vrijeme, kroz perimenopauzu prođu s jednakom lakoćom.

Mnoge žene nemaju redovite menstruacije. Ciklus je predug ili prekratak. Menstruacije su bolne i prati ih PMS ili PMDS. Na jajnicima su prisutne ciste. Trudnoća ne polazi za rukom, a vrijeme prolazi. Mokraća “pobjegne” kod kašljanja, kihanja ili smijanja. Menopauza je nastupila prerano. Perimenopauza je težak period pun neugodnih promjena.

Kao aktivan pristup u rješavanju ovih problema prije 50 godina razvijene su Aviva vježbe.

Aviva vježbe pomažu uspostaviti normalan menstrualni ciklus. Potiču ovulaciju. Stvaraju optimalne uvjete za uspješno začeće i trudnoću.

Viktorija Mišura, licencirana fizioterapeutkinja za trudnice, pripreme za porođaj i vježbe nakon porođaja održat će dvije radionice vježbi za žensko reproduktivno zdravlje.

Prva će se održati 25. ožujka u 10 sati. Trajati će jedan sat, a vježbe za hormonalnu ravnotežu i reproduktivno zdravlje Zagrepčanke će moći naučiti u Bosutskoj 9, u Rekretativi Medical. Broj mjesta je ograničen.

Druga će se radionica održati online i to u 16 sati, također 25. ožujka. Trajat će 60 minuta.

Radionice se ne naplaćuju, ali je rezervacija obavezna. Možete je napraviti ovdje.


Komentari