Autobus 261 odstupa od reda vožnje, budite oprezni u prometu zbog magle

FOTO: Zagreb.info

Tramvajski promet redovit je na svim linijama. Od reda vožnje odstupa autobusna linija 261. Zbog magle u širem gradskom području, molimo sve sudionike u prometu za oprez.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Jedan prometni trak na Jadranskom mostu u oba smjera bit će zauzet zbog izgradnje alternativnih pravaca u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora. Smanjena protočnost Jadranskog mosta utjecat će na promet u široj zoni radova, a radit će se uz najbliži trak tramvajskim tračnicama. Vozače molimo za razumijevanje i strpljenje!

Posebna prometna regulacija primjenjuje se u Ulici R. Cimermana, na dijelu od VI. do IX. Južne obale, zbog prijekopa i polaganja elektroenergetskog kabela, do 26. studenog.

Uređuje se parkiralište u Ulici Mije Šiloboda Bolšića od sutra do 15. studenog.

Na Brezovičkoj cesti, od k. br. 98 do k. br. 100, zbog radova prijekopa i polaganja elektoenergetskog kabela do 9. studenog u 20 sati prometuje se prema privremenoj regulaciji.

Zbog uređenja pješačkog hodnika, od sutra do 23. studenog Ulicom Milana Rešetara, od k. br. 23 do 33, prometovat će se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji.

Pokretni ured u Maksimiru i Borongaju

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Ured je od 8 do 10 sati u Švarcovoj 18, ispred Centra za kulturu Maksimir, a od 11 do 13 sati u Borongaju – Vukomercu, na raskrižju Portoroške i Porečke ulice.

Komentari