AKO IDETE NA MORE, PRIPREMITE ŽIVCE: Gužva na gradskim prometnicama, a evo gdje bi moglo biti posebno kaotično na putu do obale

Photo: Zarko Basic/PIXSELL/ Ilustracija

Ovaj vikend, idealan je za rashlađivanje u moru. Dok, u unutrašnjosti Hrvatske postoji mogućnost kiše i pljuskova, na Jadranu će biti sunčano, a jedino bi vam mogao zasmetati  umjeren sjeverozapadni i zapadni vjetar koji će krajem dana jačati na sjevernom dijelu obale.

Gužva na gradskim prometnicama

Promet je jutros pojačan na gradskim prometnicama i obilaznicama, na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Mađarskom na ulasku u Hrvatsku te na graničnom prijelazu Bajakovo na izlasku.

Po izvješću Hrvatskoga autokluba (HAK) u 7 sati, zbog prometne nesreće na autocesti A7 u tunelu Škurinje II u smjeru graničnog prijelaza Rupa vozi se jednim prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet i na pojedinim dionicama autocesta, Krčkom mostu u oba smjera, duž Jadranske magistrale, na Istarskom ipsilonu, u trajektnim lukama i pristaništima i na pojedinim graničnim prijelazima. Zastoji su mogući na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

U pomorskom prometu nema poteškoća.


Komentari