‘ŽIVOT GA NIJE MAZIO’ Spike je ostao bez svog vlasnika, a onda su se pojavili dobri ljudi: ‘Nisu ih smetali ni njegova dob ni invaliditet’

Pas Spike (Foto: Facebook)

Azil Dumovec ima dobru vijest. Nakon što mu je vlasnik preminuo, psić Spike je udomljen. U Dumovec je stigao krajem siječnja, a s obzirom na njegove godine, pod hitno su mu bili potrebni novi vlasnici koji će mu pružiti svu ljubav i brinuti se za njega.

“Pripremite papirnate maramice! Spike nam je stigao krajem siječnja. Život ga nije mazio, a onda je još izgubio svojeg čovjeka. Vlasnik mu je preminuo. Devetogodišnji pas našao se u Dumovcu, na mjestu gdje ne može dobiti onoliko ljubavi koliko mu je potrebno.

Tješili smo ga, mazili, pisali oglase kako bismo ga udomili. I kad je surova stvarnost počela nagrizati našu nadu, pojavili su se ljudi kojima je Spike bio savršen! Nisu ih smetale ni njegova dob ni invaliditet. Spike sada živi kako zaslužuje! Zahvalan je, pa svojim ljudima, od najmlađih do najstarijih, za svaki gram ljubavi daruje tonu iste”, napisali su iz Azila Dumovec.

Komentari