ZIMA JE PROŠLA: Zagrebom se prošetao Noćni kralj, evo gdje je sjeo na večeru

Screenshot / Instagram

Poznati glumac Vladimir Furdik, prošetao se Zagrebom s prijateljima, a onda otišao na večeru u jedan američki restoran.

Furdik, koji u poznatoj seriji produkcijske kuće HBO Igre gladi, glumi Noćnog kralja, zbog kostima kojeg nosi u seriji nije bio odmah prepoznat. Osim u “Igrama prijestolja”, mogli ste ga gledati u “Jamesu Bondu” (“Skyfall”) i u “Robinu Hoodu”.

Jedan od najslavnijih glumaca današnjice, s prijateljima je došao u američki restoran Brewbites, gdje se, između ostalog, pozdravio i podružio s Hrvojem Šalkovićem, vlasnikom restorana.

”Bio je s većim društvom, bilo ih je iz cijelog svijeta i bili su potpuno opušteni. Čim su došli, naručili su rakije, a onda su uzeli nekoliko boca vina. Bilo ih je desetak. Jeli su burgere i rebarca, a nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva. Puno su se smijali i zezali. Vladimir je bio toliko simpatičan da je to čudo. Uopće nije strašan kao u ‘Igri prijestolja”’, otkrio je Hrvoje Šalković.

Slavni glumac u restoranu je proveo neko vrijeme, a kasnije je navodno popio i piće na terasi Arheološkog muzeja.

Podsjetimo se, na istom mjestu nedavno se pojavio i glumac Samuel L. Jackson. Čini se da holivudska imena očito jako vole američku hranu pa je ne žele zaobići ni tijekom boravka u Lijepoj Našoj.


Komentari