Želite li pogledati film iz udobnosti svog automobila, Hrvatska studentska asocijacija ima pravu poslasticu

Foto: Hrvatska studentska asocijacija

Po uzoru na američku tradiciju Hrvatska studentska asocijacija (HSA) već 10. godinu zaredom donosi pomalo zaboravljenu tradiciju gledanja filmova. Projekcija filmova će se održati kroz dva vikenda, 7. i 8. te 14. i 15. svibnja na poligonu Kockica na Prisavlju.

Poligon se za posjetitelje otvara u 18 sati, zabavni programi i kvizovi počinju u 20 sati, dok je sama projekcija filmova u 21 sat.

Od filmova ćemo tradicionalno moći gledati po jedan domaći, strani i klasik. Nisu zaboravljeni ni oni za najmanje, ali i sve ostale ljubitelji animiranih filmova. Povodom 10. godišnjice DriveIna ove godine filmovi koji će biti prikazivani bit će isključivo nagrađivani filmovi.

Projekcija će se otvoriti u subotu 7. svibnja animiranim klasikom koji će zasigurno razveseliti sve mališane i ljubitelje animiranog filma – Toy Story. U nedjelju 8. svibnja moći ćete pogledati kritički hvaljen film sniman u kornatskom arhipelagu, koji je dobio samo riječi hvale – Murinu.

Drugi vikend DriveIna, 14. svibnja otvara se filmom, koji je Juliji Roberts donio prvu nominaciju za Oscara – Pretty woman. Posljednji film koji će ujedno i zatvoriti projekciju filmova u nedjelju, 15. svibnja je Life o Pi. Film koji govori o preživljavanju brodoloma.

Life of Pi je osvojio četiri Oscara, uključujući i kategoriju najboljeg redatelja za Ang Leea.

Ulaz je besplatan, a za piće i grickalice su se pobrinuli brojni sponzori.

Sudjelovanjem u kvizovima posjetitelji će moći osvojiti nagrade. Također, moći ćete se fotografirati i u photoboothu, osvojiti gledanje filmova iz old timera i još mnoštvo drugih stvari koje su pripremili organizatori.

Komentari