Zbog radova zatvoreno još ulica: Jedna je u uskom centru grada!

Pixabay
Posljednjih dana ulice Zagreba prepune su radova. Donosimo današnji raspored:
Ivanićgradska ulica na dijelu od Ulice grada Vukovara do Zapoljske ulice, zatvorena je za sav promet do ranih jutarnjih sati, zbog radova na plinovodu. Obilazno se prometuje:
  • Ivanićgradska ulica – Ulica grada Vukovara – Ulica Donje Svetice – Planinska ulica – Ivanićgradska ulica i obratno
  • Zapoljska ulica – Ulica Hermana Dalmatina – Turopoljska ulica – Ivanićgradska ulica i obratno.

Preradovićeva ulica na dijelu od Tesline do Berislavićeve ulice do ranih jutarnjih sati zatvorena je za sav promet, zbog uklanjanja građevinskog krana. Obilazni pravac: Teslina – Trg Nikole Zrinskog – Hebrangova.

Suženim dijelom kolnika prometovat će se Zagrebačkom cestom od kućnog broja 80/I do 126, od 9 do 14 sati do završetka radova 22. kolovoza.

Lijevim prometnim trakom prometovat će se u Ulici Radoslava Cimermana na dijelu od Ulice Žarka Dolinara do kućnog broja 67 do završetka radova 26. kolovoza u 20 sati.

Miroševečkom cestom u zoni raskrižja s Ulicom Granešina do 12. kolovoza u 20 sati prometovat će se dvosmjerno jednim prometnim trakom, zbog radova na nogostupu.

Raskrižjem Industrijske i Jelkovečka ulice prometovat će se prema privremenoj regulaciji prometa do srijede u 20 sati, zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi.


Zbog radova na Mostu slobode, od Slavonske avenije do Ulice Joszefa Antalla, povremeno se zauzima jedan prometni trak do 16. kolovoza u vremenu od 9 do 14 sati i od 22 do 5 sati. Pješaci i bicikli trenutno ne mogu prolaziti istočnom stranom mosta.

Zauzima se kolnik Mirogojske ceste, na dijelu od Ksaverske do Rockefellerove ulice, i Rockefellerove ulice, na dijelu od Mirogojske ceste do ulaza u Specijalnu bolnicu za plućne bolesti, do večernjih sati 26. srpnja, zbog rekonstrukcije plinovoda.

Za sav je promet zatvoren dio Rapske ulice, od Avenije Marina Držića do Kornatske ulice, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, do 13. kolovoza. Za vrijeme radova prometuje se obilazno Avenijom Marina Držića, Ulicom grada Vukovara, Radničkom cestom i Ulicom Frana Folnegovića te obratno.
U Ulici Medveščak ispred kućnog broja 77 zauzima se dio nogostupa i prometnice do 20. srpnja 2020. godine, zbog postavljanja skela i zaštitne ograde radi sanacije pročelja.

Komentari

loading...