ZATO VOLIMO ZAGREB: Vaših 10 Instagram fotki grada koje smo morali podijeliti s drugima (FOTO)

Instagram

Zagrebe, kak imamo te rad!

Promatrati naš prekrasan Zagreb iz različitih perspektiva otkriva sve njegove skrivene ljepote i tajne s kojima mora biti upoznati svaki Zagrepčanin. Spektakularni prizori iz zagrebačke svakodnevice ostavljeni su negdje sa strane zbog silnih obaveza i ubrzane svakodnevice koja nam vrlo često odvrati pažnju od našeg prekrasnog grada čije ljepote, iz godine u godinu, prepoznaje i sve veći broj turista.

Podsjetimo, Zagreb je u prosincu  posjetilo 68.973 osobe, što je 22,4 posto više u odnosu na isto razdoblje lani, a ostvareno je i 123.140 noćenja, što je za 20,5 posto više. Tako je, prema podacima Hrvatske turističke zajednice, postao najposjećeniji grad u Hrvatskoj u prosincu.

Upravo zato, kako bismo vas potaknuli na otvaranje očiju i uživanje u šetnjama ulicama našega grada, izdvojili smo ovih deset fotki koje pričaju jednu prekrasnu, ali skrivenu zagrebačku priču…

Beeing a turist in your own city ❤️ #zagreb #uspinjaca #neprocijenjivo

Fotografiju objavljuje Mirela Foric (@mirelaforic)

#Zagreb#view#monday#lifesgood

Fotografiju objavljuje Maja Čović (@majacoviccc)

lijep si mi. #zagreb

Fotografiju objavljuje Olja M. (@oljamat)

#nebo #sky #skyporn #instasky #beautiful #priroda #sunset #zalazaksunca #sunce #oblaci #zagreb #croatia Fotografiju objavljuje Krešimir Kučko (@kresimirkucko)

>>> PRAVA MALA REMEK DJELA: Ovo je 10 najljepših fotki Zagreba (a sve su vaših ruku djelo)

Komentari