Zagrepčanka sasvim iskreno: Ispijala vino, raskopčala haljinu i ostala bez grudnjaka!

Facebook

Poznata zagrebačka glumica, a odnedavno i pjevačica Mada Peršić kolumnistica je portala 100posto za kojeg je ispričala kako je jedne večeri ostala bez- grudnjaka.

Ne, nije onako kako ste zamislili! Mada je uživala na ‘Moru knjiga’ s kolegicom, a haljina joj je bila pretijesna zbog čega je odlučila raskopčati je na leđima i praviti se kako je haljina tako sašivena. Da bi estetski bolje izgledala, skinula je i grudnjak kojeg je imala ispod haljine, a kasnije ga nije uspjela pronaći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

🌊🏝📚 NA PLAŽI KNJIGA SAM USPJELA IZGUBIT GRUDNJAK 🙈 eto 🤣 nije bilo prostih radnji, samo sam ga skinula jer me nerviro pa zaboravila 🤣 nagrada poštenom nalazniku i 🥂➡️ KLIKni mi u LINK na BIO ⬅️ 🥂da pročitaš najnoviju rimovanu kolumnu moju na @100postohr ❤ @daniel.delale ❤ 📸 @elizabetabrodic ❤ .. .. .. .. #moreknjiganazrinjevcu #moreknjiga #girl #stylepost #style #styleblogger #lifestylephotography #lifestyle #wine #winewithme #wineistheanswer #winebar #outdoor #summer #summerish #summerinthecity #zagreb #zagrebcroatia #croatiafulloflove #grass #trava #travazelena #severina #socksnslides #slides #red #pink #sunglasses #sunglassesfashion #instacool


Objavu dijeli Mada Peršić (@malamadafakat)

”Strava i užas! Najdražeg mog plišanog bralettea tržišne vrijednosti 70-ak kuna – nema. Jako sam ga voljela. Bio je sa mnom u mnogim trenucima najvažnijim. I kad je trebalo izgledati seksi, i čedno i profinjeno. Nekad je bio potpuno skriven, a nekad se jasno vidio ispod transparentnih košuljica, i nikad, baš nikad, nije bio vulgaran. Sve mi je dao, a sad ga nema. Sve mi je dao, a ja sam ga zaboravila. Bio mi je i potpora i ukras. S njim je sve bilo lako, odijevanje i skidanje pogotovo.”, napisala je Mada.

Srećom, grudnjak je ipak pronađen. Madin kolega kolumnist pronašao je grudnjak i na društvenim mrežama je tražio vlasnicu plišanog bralettea.

”Pijem kavu jutro nakon nemilog događaja, scrollam 100postom, YouTubeom, Instagramom, Facebookom i uočim na Facebooku sliku mog grudnjaka! Slika je u sklopu objave jednog mog kolege kolumnista koji piše za jedne druge novine! Kaže, našao ga je na ‘Moru Knjiga’ na Zrinjevcu i pita čiji je. Ja šutim, razočarana jer sam se već nabrijala na ideju imućnog, zgodnog princa, a kad ono, moj grudnjak našao moj kolega, koji javno piše o tome da umjesto da pije fensi gin – tonic s ružinim laticama u pretencioznim gin – tonic barovima, on pije Ribarana klupici u parku.”, objašnjava Mada svoje iznenađenje.

”Jedne večeri, pred zatvaranje, u jednom Dvorištu Gornjeg Grada pojavi se On – Kolega Kolumnist, mašući mojim rozim plišanim grudnjakom i vičući: “Mada! Mada! Mala Mada!” Zagrcnem se preskupim gin tonicom. Kažem: Hej.’ Kažem: ‘Hvala.’ Zagrlim ga kurtoazno. Natrpam grudnjak mađioničarski u torbicu. Šank se zatvori. Prijatelji odu. Kaže kolega Kolumnist: Ne brini, imam ja u ruksaku Ribara. Imam čak i plastične čaše da možemo nazdraviti.”, nastavlja Mada svoju priču.

Na kraju, objašnjava kako je istinski uživala i u Ribaru i u društvu.

Komentari

loading...