ZAGREPČANI UŽASNUTI SITUACIJOM NA GRADSKIM JEZERIMA! ‘Nismo mogli ni šetati… Kakve samo tragove ostavljaju kad te dotaknu!’

Bundek (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Ono što je trebala biti uobičajena šetnja, za jednu se Zagrepčanku pretvorilo u pravi stres. Velik broj mušica na Bundeku šokirao ju je zbog čega se odlučila javiti redakciji portala Zagreb.info kako bi doznala u čemu je problem.

“Ne može se uopće prolaziti, zalijeću se u vas, upale su mi čak i u oči, posvuda su. Čim dođem doma odmah se moram istuširati”, opisala nam je svoju šetnju čitateljica našeg portala.

Da ovaj problem muči i druge građane Zagreba, svjedoče brojni komentari ispod našeg članka.

‘Nismo se mogli ni šetati’

“I mi smo bili jučer sa djecom, katastrofa, zalijeću se u nas. Užas, djeca se nisu mogla ni voziti niti smo se mogli šetati”, otkrila je jedna čitateljica.

Neki se žale da je identična situacija na Jarunu i u Novom Zagrebu, ali i u samom centru Zagreba.

“Centar je isto krcat, ali svake godine je neka najezda nečega u zadnjih pet godina. Od kada imam komarnike više se ne zamaram, samo usta treba držati zatvorena. Kava na terasi i odmor uz jezero su ionako precijenjeni. Uz novi mirovinski sustav nema odmora i krepali bumo svi prije penzije, a uz ovu inflaciju skoro se više ni kava ne bu pila. Tako da su zapravo te mušice najmanji problem a ako koju progutate nema veze, sadrže sigurno malo proteina, bumo malo uštedili”, našalila se jedna čitateljica s cijelom situacijom.

‘Koliko sam ih samo pojeo vozeći se na biciklu’

Drugima pak nije do šale.

“Na Jarunu ista priča”, “I na Jarunu, jučer sam jedva napravila krug s biciklom oko jezera koliko ih je! Užas” “Koliko sam ih samo pojeo vozeći se na biciklu i na Bundeku, Jarunu, nasipu”, “Fakat su brutalne u Novom Zagrebu”, neki su od komentara.

Jedan se Zagrepčanin požalio na mrlje koje ostavljaju čuvene mušice:

“Čovjek se ne ide tuširati zato što se uprlja, nego zbog mušica. Kako te mušice mogu biti “zmazane”. Kakve samo tragove i fleke ostavljaju kad te dotaknu, pa to je užas jedan”.

Upit o povećanom broju mušica na Bundeku te planu za špricanje poslali smo gradskoj tvrtki Zrinjevac, a odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.

Komentari