Zagrepčani ostali zatečeni: kod Maksimira se počeo naplaćivati parking, evo što kaže obavijest

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na stranicama zagrebačkog Holdinga osvanula je obavijest o tome da će Podružnica Zagrebparking od petka, 11. rujna 2020.god., uvesti u sustav kontrole i naplate izvanulično parkiralište s južne strane Teniskog centra Maksimir uz sjevernu stranu Ulice XI. Ravnice, no ta objava iznenadila je mnoge jer nije se na stranici mogla vidjeti danima prije početka naplate.

“Sukladno Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža (Službeni glasnik Grada Zagreba broj 21 od 3. rujna 2020.). Parkiralište će biti dio IV.1 zone (narančaste).

Također, sukladno navedenom Pravilniku, Ulica Ive Mallina uvrštava se u I. zonu, a ulice Gupčeva zvijezda, Mala ulica, Antuna Vrančića, Ivana Belostenca, Ivana Znike i Mije Sinkovića koje su trenutno uvrštene u II. 1 zonu, postaju dio I. zone.

Korisnicima iz navedenih ulica koji trenutno imaju važeću povlaštenu parkirališnu kartu za II. zonu, karte će automatizmom važiti i za I. zonu do datuma njihovog važenja”, naveli su.

Podsjećamo da se parkirališne karte mogu kupiti na parkirališnim automatima, slanjem SMS-a (m-parking), na blagajni Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41, na blagajni podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III, putem web portala www.zagrebparking.hr ili mobilne aplikacije ZgPark te kupnjom Elektroničke parkirališne karte na kioscima Tiska i iNovina, zaključuju.

Saznali smo koji će se dječji parkovi u rujnu do temelja očistiti


Komentari