ZAGREPČANI, OPREZ! Lažno se predstavljaju kao zaposlenici Holdinga i uzimaju vaš novac!

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

”Upozoravamo sugrađane pogođene potresom da određeni pojedinci, nažalost, pokušavaju iskoristiti trenutnu situaciju za ostvarivanje novčane koristi te se lažno predstavljaju kao zaposlenici Grada Zagreba tražeći veće novčane iznose za odvoz šute, koja se zaprima bez naknade”, poručili su iz Holdinga građanima Zagreba.

Gradska Čistoća bez naknade postavlja sanduke isključivo za šutu u koju građani pogođeni potresom mogu istu odlagati. Odvoz glomaznog otpada građani su pozvani direktno dogovoriti s djelatnicima Čistoće pozivom na broj telefona 01 6187-046 ili 01 6146-477, od 7 do 20 sati radi dogovora termina odvoza ili putem elektroničke pošte na adresu [email protected]. Ograničenja u količini otpada nema dokle god se grad još uvijek nosi s posljedicima potresa.

Također, sva reciklažna dvorišta su otvorena i građani mogu, bez naknade, dovesti količinu građevinskog otpada koja je nastala održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik, odnosno jednu punu jednoosovinsku automobilsku prikolicu (10 vreća po 20kg). Reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta rade od ponedjeljka do subote, u vremenu od 9.30 do 17 sati, a nedjeljom rade dežurna reciklažna dvorišta RD Žitnjak (Čulinečka cesta 275) i MRD Podsused-Vrapče (Prigornica 2) u vremenu od 7.30 do 14 sati.


Komentari