Zagrepčani, naoružajte se strpljenjem! Velike gužve na ovim dijelovima grada!

Ako niste strpljiva osoba i ako negdje kasnite – nemamo dobre vijesti za vas!
Mnoge zagrebačke prometnice trenutno su prepune zbog radova.

Čitateljica nam je javila kako je pravi “krkljanac” na Ulici Sv. Duh koja vodi prema Ilici i Selskoj, a ista je situacija i na križanju Ilice i Selske.

Stoga se naoružajte strpljenjem!

Podsjećamo, radovi u Zagrebu u punom su jeku. Već je zatvoren velik dio gradskih prometnica i na nekim se lokacijama stvaraju velike gužve.

Neki od tih radova biti će produženi i nakon roka u kojem su trebali biti gotovi, dok će za promet biti zatvorene nove prometnice.

Zbog potrebe izvođenja radova rekonstrukcije raskrižja (izgradnje kružnog toka), Ulica Barutanski jarak u zoni raskrižja Pilarove ulice, Ulice Rebar i Ulice Barutanski breg I., biti će zatvorena od nedjelje 30. 08. 2020. godine od 04,00 sati do ponedjeljka 07. 09. 2020. godine do 04,00 sati. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:
 Barutanski jarak – Bukovačka cesta – ul. Ivana Česmičkog – ul. Remete –
Barutanski jarak i obratno.

Prilikom izvođenja radova sanacije južnog tramvajskog kolosijeka (izlazni kolosijek sa
tramvajskog okretišta Črnomerec) na Ilici kod raskrižja sa Bračunovom ulicom, od četvrtka 27.08. 2020. godine od 17,00 sati do ponedjeljka 07. 09. 2020. godine do 06,00 sati, zauzimati će se dio kolnika, a promet u smjeru zapada odvijati će se jednim prometnim trakom.


Komentari