Zagrepčani, naoružajte se strpljenjem! Svi idu na more: Na Lučkom je kaos!

FOTO: Pixabay

Srpanjski petak za mnoge Zagrepčane znači samo jedno, a to je bijeg iz sparnog grada prema morskim destinacijama.

Tako se svakoga petka u ljetnim mjesecima stvaraju velike kolone na izlazu iz grada te brojni putnici znaju satima čekati kako bi napustili metropoolu.

Tako ni današnji dan nije izuzetak. Već od ranog poslijepodneva počele su se stvarati velike kolone na naplatnim kućicama Lučko na ulazu na autocestu A1 Zagreb – split.

Kolone, nažalost, ne možemo spriječiti no zato vam donosimo uživo slike s nadzornih kamera na naplatnim kućicama i zagrebačkoj zaobilaznici kako biste mogli pripremiti živce i sa što manjim stresom proći kroz gužvu.

Lučko

Jankomir

Buzin

Ivanja Reka

 

Tijekom predstojećeg vikenda na prelasku iz srpnja u kolovoz na cestama se ponovno očekuju gužve koje smo naviknuli gledati zbog turista koji svoje ljetne mjesece žele provesti na Jadranu.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom i Mađarskom, tijekom jutra već su zabilježena čekanja, a tako će biti i u ostatku dana te osobito sutra, u subotu 01. kolovoza.

Danas, 31. kolovoza u poslijepodnevnim satima očekujemo gust promet na svim cestovnim pravcima u smjeru mora, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, kao i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

Komentari