Zagrebačkim ulicama od sada prometuje posebno vatrogasno vozilo ’Grga’: Pogledajte veliku gestu majke koja je izgubila sina

Foto: Facebook/JVP Zagreb/

Novo vozilo vatrogasne postaje Centar koje nosi oznaku 110, sada je i zauvijek preimenovano u ime jednog malenog Grge, dječaka čija je majka na svoj način zagrebačkim vatrogascima odlučila iskazati zahvalnost.

Naime, kako su objavili na svojoj Facebook stranici, vatrogasci navode kako neke priče jednostavno nemaju sretan kraj. “I nakon što se isplačemo, moramo naći snage za dalje”, tvrde pa dodaju kako su sada imali i pomoć.

“Dobili smo vrijednu uspomenu, njegovu majicu superheroja, kao i svu ljubav svijeta jedne obitelji kojoj je sudbina uzela dijete. Kažu nam da smo im dali osam mjeseci borbe, tračak nade, milijun pusa i zagrljaja kako bi se oprostili od sina. Njemu u čast odlučili smo da će novo vozilo postaje Centar, koje nosi oznaku 110, dobiti ime Grga. Tako će njegovo srce zauvijek kucati i putovati našim gasnim vlakom”, zaključili su.

Majka malenog Grge ističe kako je ovom gestom nastojala vatrogascima dati snagu za dalje kako bi znali da i kada priče nemaju sretan kraj, da su ipak dali sve od sebe, a drugima pružili tračak nade. “Danas sam ih izgrlila i zahvalila što rade posao koji mi nikad nećemo shvatiti niti dovoljno cijeniti dok ne spašavaju nas ili nama bliskog”, zaključila je.


Komentari