Zagrebačke tržnice produljile radno vrijeme, od ponedjeljka možete kasnije u špeceraj

Foto: Zagreb.info

Zagrebačke tržnice produljile su radno vrijeme na najvećim tržnicama Grada Zagreba: Dolac, Trešnjevka, Utrina, Kvaternikov trg i Jarun.

Dosadašnje radno vrijeme u razdoblju od ponedjeljka do petka s 14:00 sati produljeno je do 16:00 sati, rad subotom umjesto do 14:00 sati sada je do 15:00 sati, a rad nedjeljom  s 13:00 sati pomaknut je do 14:00 sati.

Navedenih pet tržnica produljeno će započeti s radom u ponedjeljak 11. travnja 2022. godine.

Anketirali zakupce o produljenju

Na ovim su tržnicama među zakupcima provedene ankete na temu zainteresiranosti za duljim radom, te se odluka o produljenju radnog vremena oslanja na rezultate anketa.

“U svjetlu recentnih odluka Stožera Civilne Zaštite Republike Hrvatske o daljnjem ublažavanju mjera zaštite građana od širenje Covid 19 virusa, vjerujemo da ćemo novim radnim vremenom građanima olakšati nabavku svježeg voća, povrća i namirnica na najvećim tržnicama Grada Zagreba”, poručuju iz Zagrebačkih tržnica.

Promjena kupovnih navika

“Ujedno držimo važnim istaknuti da je ovo prvi korak Uprave Zagrebačkog Holdinga i Tržnica Zagreb prema nastavku sustavnog rada na daljnjem produljenju rada gradskih tržnica.

Kupovne navike građana su se značajno promijenile u posljednja dva desetljeća, stoga kao jedan od prioriteta u ovom segmentu djelatnosti, prepoznajemo važnost rada na motiviranja komitenata koji prodaju svoje proizvode na tržnicama da težište rada pomaknu prema poslijepodnevnim satima.

Time bi smo brojim našim sugrađanima omogućili da nabave svježe voće, povrće i namirnice, po završetku radnog dana kada se vraćaju svojim domovima”, stoji u priopćenju.

“Ovom prilikom iskreno zahvaljujemo svim našim sugrađanima što prilikom odlaska u kupnju svakodnevnih namirnica biraju tržnice, te pozovemo sve one koji nemaju naviku da nas posjete na nekoj od naših lokacija na kojima im se svakodnevno nudi najveći i najbolji izbor domaće i zdrave hrane”, poručili su iz Tržnica Zagreb.

 

 

Komentari