(VIDEO) ‘ZNA LI JU NETKO?’ S prozora u Dubravi snimao djevojku na cesti usred noći, snimka je i dalje hit!

Foto: Tik Tok/Screenshot

S 12. kata zgrade u Dubravi, Daruvarac Duško Ilijević, poznatiji kao dizajner custom bicikala, nedavno je sa svog prozora uhvatio nesvakidašnji prozor. Podijelio ga je s pratiteljima na TikToku, a snimka je ubrzo postala viralna.

Video koji se u ekspresnom roku počeo širiti društvenim mrežama, a prikazuje djevojku koja usred noći sama hoda ulicom, pleše i uživa.

“Meni je ova cura tol’ko sad uljepšala dan da je to nešto predivno! I uspio sam ju snimit’, nije prizor koji se često viđa, ali… Dubrava je fakat jedan dobar kvart i pozitivan i ja sam tak sad ‘happy’ kad sam ju vidio i nemam pojma ‘ko je… I njoj je tak’ genijalno i baš joj hvala što si čaga i što ju boli briga za sve oko nje! Joj, super!”, započeo je Ilijević.

“Gledam stoput sad već ovaj video i mislim si divota! Ja bi isto tak’! Možda i budem ovih dana! Super! Sam’ se smijem i gledam i svaka ti čast draga! Čagaj jer je život fakat jedno divno mjesto i treba uživat što više!”, nastavio je.

“Trebamo svi bit kao ona!… Jel’ ju netko zna? Ako ju netko zna, nek’ se javi! Uživajte ljudi! Ajmo svi plesat po cesti! Bit će nam ljepše! Dubrava ‘kicks as*’! Uživajte!”, poručio je Ilijević uz snimku koja je nastala 15. srpnja.

Ubrzo je uslijedilo mnoštvo pozitivnih reakcija. “Dubrava Its’s life”, “Predobro”, “Nema puno pozitivnih ljudi, ali kad naiđemo na njih nema niš’ ljepše”, “Djevojka je super, ali i ti si super, imaš predivan glas i ti si meni uljepšao dan”, neki su od komentara.

@duskoilijevic#dancing #street #dubrava #happy #happiness #heart #loveyourself #ljubav♬ Try Something New (Holiday Mix) – Alex Arias & Alexander Julius Wright


Komentari