(VIDEO) Uspjeh i prizori za povijest: Vatreni suznih očiju u autobusu pjevaju skupa s tisuće navijača duž cijele trase

Nećemo biti objektivni i nepristrani jer kada je u pitanju naša država, niti moramo biti niti želimo. Naši nogometaši apsolutni su prvaci za nas.

Sletjeli su malo poslije 15 sati uz pratnju aviona MIG-21, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvalilo je na časti da prvi dočekaju pobjednike na povratku u domovinu.

Za njih je pripremljen uistinu dostojanstven doček, od Hrvatske vojske, ZET-ovog orkestra, zagrebačkih mažoretkinja, crvenog tepiha i vodenih topova.

Pri ulasku u hrvatski zračni prostor nogometaše su dočekala dva aviona MIG-21, koja su ih potom i svečano dopratila do Zračne luke „Franjo Tuđman“.

Odmah po dolasku pozdravili su navijače, popeli se u otvoreni bus koji će ih voziti cijelom trasu do glavnog trga uz pratnju policije, naslonili na ogradu, napravili ludnicu i pjevaju skupa s prisutnim navijačima koji im skandiraju “Šampioni!”. Orilo se od Moja domovina do Bježite ljudi, bježite iz grada, a uz to su naši reprezentativci dijelili slavljeničke majice.

Navijači ih prate, bilo na nogama ili biciklu, cijelo vrijeme i bacaju im u autobus majice na koje se naši nogometaši potpisuju. Naravno, slavlje uglavnom predvode Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Dejan Lovren, inače naši najveseliji nogometaši. Vida se uživio u ulozi barjaktara na vrhu autobusa pa su mu kolege poručili da se pazi.

Suznih očiju, naši nogometaši mašu navijačima koji ih dočekuju duž cijele trase, navijaju s njima, pozdravljaju ih, mašu zastavama i vesele se… ovo je nezapamćeni nacionalni naboj koji je ujedinio cijelu naciju, ujedinio razjedinjene.

Također, dočekao ih je i pjevač Marko Perković Thompson, a Ivan Rakitić objavio je fotografiju s njime na svom profilu na Instagramu.

Stigo je kralj..!?? jedan jedini.!!! Idemo hrvatska ??

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Dobrodošli nazad, naši viceprvaci!

Na Trgu bana Jelačića ih čeka 100 tisuća navijača koji su spremni boriti se protiv najvećih vrućina samo kako bi dočekali svoje heroje.

Pogledajte live stream:


Komentari