(VIDEO) U centru grada zavladala vesela atmosfera. Prolaznici zaplesali uz zvukove uličnih svirača

Foto: Zagreb.info

Zagrepčani su se danas grijali na 15 Celzijevih stupnjeva, a proljetnom ugođaju doprinijelo je sunce koje se probijalo kroz oblake. Pozitivna atmosfera u centru grada nije nedostajala, a mnogi su kafići nakon gotovo tri mjeseca otvorili svoja vrata. Podsjetimo, blago popuštanje mjera sretno smo dočekali 15. veljače. Tako od ovog ponedjeljka kavu možemo popiti iz omiljenog kafića jer je ugostiteljima dopušteno posluživanje pića za van.

Nudimo kavu i ostalu cugu za van jer smo bili dobri” samo je jedan od ciničnih natpisa kafića, no usprkos negodovanju ugostitelja, kavopije svoj omiljeni napitak rado kupuju u kafićima.

Iako ćemo se za sjedenje na terasi morati strpjeti još neko vrijeme, šetnja s dragim osobama i dalje je i više nego dobrodošla. Toga su svjesni i brojni Zagrepčani koji rado iskoriste priliku da se upravo na Cvjetnom ili pak Trgu bana Jelačića odmore od radnih obaveza.

Ovoga vikenda, vrijeme će nas itekako poslužiti. Na kapute možete zaboraviti, a osjećaju topline dodatno će pridonijeti sunce. Stoga, ako nemate planova, ovoga vikenda zaputite se u “đir” po najdražem gradu.

Dobre atmosfere nije nedostajalo ni danas. Uz zvukove uličnih svirača na Trgu bana Jelačića dio prolaznika je zaplesao, a među njima je bila i jedna izrazito vesela gospođa koja je simpatičnim pokretima mnogima uljepšala dan.

Komentari