(VIDEO) TRADICIJA KOJA NE LAŽE? Gibon Kent prognozirao hoće li pobijediti Vatreni, Tomašević navijao ispred ograde

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Sutrašnju utakmicu Hrvatske i Engleske sada možemo čekati mnogo mirniji jer je obitelj zagrebačkog bjelorukog gibona prognozirala pobjedu Vatrenih! Naime, u Zoološkom vrtu Grada Zagreba majmuni su ponovno odabrali pobjedničku kutiju, a tradicionalnom “izvlačenju” prisustvovao je i gradonačelnik Tomislav Tomašević.

“Štoviše, obitelj gibona uopće ne sumnja u nadmoć naše reprezentacije u nastupnoj utakmici na Europskom nogometnom prvenstvu. Prvo su kutiji s hrvatskom zastavom pristupile Kulička i njezina kći Fiona, a potom je došao i Kent. Voćem iz hrvatske kutije na kraju se počastila i Dora, najmlađa članica obitelji gibona koja je na svijet došla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji”, poručili su iz ZOO-a.

Kent je, po svemu sudeći, dobar poznavatelj nogometa. I kad je birao između Francuske i Hrvatske prije velikog svjetskog finala pogodio je pobjednika izabravši Francusku pa se nogometni fanatici mogu pouzdati u prognostičke sposobnosti najvećeg nogometnog obožavatelja u zagrebačkom Zoološkom vrtu.


Komentari