(VIDEO) ‘To ni pas ne bi napravio’ Muškarac obavio nuždu ispred haustora u Gajnicama, a mnoge je šokiralo ovo

Screenshot

Mještani Gajnica često vode rasprave oko fekalija u kvartu za koje okrivljuju vlasnike pasa, kao i neugodnog mirisa urina u ulazima pojedinih zgrada. No, navedeni problem zapravo je pitanje kulture i odgoja pojedinaca, a mnoge je zaprepastila nesvakidašnja scena zabilježena na nadzornoj kameri.

Naime na kameri u Ghandijevoj ulici koja se nalazi kod ulaza zgrade u toj ulici zabilježeno je kako nepoznati muškarac zovni nekome u zgradi, te vrlo brzo nakon toga spušta hlače i obavlja nuždu ispred ulaza. Nakon što je dovršio, muškarac odlazi s “mjesta zločina”.

Stare Gajnica šokirao je sam čin, no još više ih je začudila brzina obavljanja nužde. Također, identitet počinitelja nije poznat.

https://www.facebook.com/100004671639988/videos/1947898338709202/

 

“Posrao se kao galeb na rivu”.

““Koja tehnika i brzina, zadivljen sam”, “Ispalio ga brzinom svjetlosti”, “To su mjeseci vježbanja, trebao se prijaviti u Supertalent!”.

“Školski primjer”.

“Znači, ovo je vrhunski istovar. Nemojte me krivo shvatiti, da za ovo postoji natjecanje ovaj bi zauzeo 1.mjesto. Inače odurno i grozno. To ni pas ne bi napravio“, samo su neki od komentara.

 


Komentari