(VIDEO) Parti kod Manduševca: Zagrepčani su iskoristili topli petak za zabavu na otvorenom

Foto: Zagreb.info Čitateljica

Da u Zagrebu unatoč mjerama ne nedostaje zabave, uvjerili smo se svakog vikenda do sada, a drukčije nije ni ovog petka. Javila nam se čitateljica koja se u centar zaputila s ekipom.

“Toplo je i treba iskoristiti vikend, ionako stalno pada kiša u zadnje vrijeme, pa smo odlučili – ok, danas idemo malo vidjet’ kaj ima po gradu. Prilično je veselo, svi su dobre volje, svira se, ma nama je super”, kaže nam Iva koja nam je poslala i par fotki, pa čak i video.

Podsjećamo, mjere su današnjom odlukom produljene. Ministar Božinović osvrnuo se na današnjoj pressici Stožera na epidemiološke mjere, pa rekao: “Iako je situacija nešto povoljnija, to ne znači da se možemo opustiti i popuštati mjere. Stožer je do 15. svibnja produžio odluku koja se odnosi na okupljanja, rad trgovina, javni prijevoz i ograničenja prelaska granice RH. Izmjene su za osobe koje u RH dolaze iz EU ili schengenskog prostora, a ulazak im je omogućen na temelju brzog antigenskog testa. Oni više neće morati ponoviti testiranje ako u Hrvatskoj ostaju duže od 10 dana. Hoće li ga raditi, ovisi o zemljama u koje se vraćaju”.

Foto: Čitateljica Zagreb.info
Foto: Čitateljica Zagreb.info


Komentari