(VIDEO) NEŠTO OVAKO ODVRATNO NE VIĐA SE ČESTO: Kod Trešnjevačkog placa otvorio vrata od auta pa pišao nasred ceste!

Foto: Screenshot / Goran Ugroza Čimbenik

Ako ste danas oko podneva prolazili cestama oko Trešnjevačkog placa, mogli ste vidjeti jedan o ružnijih prizora koji se u prometu ne sreću baš često.

Naime, jedan je Zagrepčanin odlučio izaći iz svog automobila parkiranog nasred ceste na Trešnjevačkom trgu, na jednoj od najprometnijih zagrebačkih cesta, i obaviti nuždu.

To je ‘elegantno’ izveo tako da se ‘sakrio’ iza vrata svog automobila, a sa snimke se dobija dojam da je, osim po cesti, urinirao i po svom vlastitom automobilu.

Komentatori su se ispod videa koji je osvanuo na Twitteru, uz natpis “dnevna doza novog normalnog u nekropoli”, raspisali o pobudama koje su natjerale ovog vozača na odvratan čin”

“Ipak brijem da bi lik mogao bacit neko drukčije svjetlo na svoj čin, jer koliko vidim piša i po vlastitim hlačama i vratima od auta”, rekao je jedan.

“To bi samo moglo značit da je mrtav pijan za upravljačem. I da bi mogo bacit dugo svjetlo na svoj novčanik i vozačku dozvolu”, komentirao je autor videa.

“Pa ovo je križanje Vukovarske u Tratinsku pored placa, jedno od najprometnijih. Očito čovjek ili ima teških uroloških problema ili mentalnih”, zabrinuta je jedan komentatorica.

“Za teže urološke probleme uvijek se može negdje stat, upalit sva 4 i popišat u nekakav kanistrić, jel. Za mentalne postoji bolnica na kraju grada. Za nekulturu, nažalost, nema efikasnog rješenja”, zaključio je autor.

Komentari