(VIDEO) MASOVNA TUČNJAVA ISPRED HNK: Cuganje naglo prekinuto, čini se kako je jedna kap prelila čašu

Foto: Screenshot

Već tradicionalno cuganje ispred HNK nije prošlo bez incidenta, a radi se o masovnoj tučnjavi za koju se još uvijek ne zna čime je bila izazvana. Sve je krenulo naguravanjem, no ubrzo su počeli padati i udarci.

“Krenula je neka svađa, ali mislila sam da se samo deru jer smo svi bili u dobrom raspoloženju, da to tako kažem, a onda je samo odjednom krenula drama. Bilo nas je tamo hrpa i nisam iskreno ni mogla u prvom trenu vidjet’ tko se tuče i gdje su. Ajde, barem nije nastao neki veći problem”, govori nam jedna djevojka koja je petak htjela provesti u dorboj atmosferi ispred zagrebačkog kazališta.

“Sve je ok, malo su se zakačili, a kaj sad. Bitno da nema štete”, kratak je i jasan bio naš čitatelj koji kaže da je to bilo sad i vjerojatno se neće ponoviti.

Mladi su se i ovog petka okupili kako bi se zabavili, a to ne mogu činiti kako su nekad jer kafići i klubovi još uvijek nisu otvoreni. Iza sebe su ostavili smeće kakvo je ranijih tjedana ostavljeno na Jarunu, a sugrađane je razbijesnilo takvo ponašanje.

Foto: Čitatelj Zagreb.info


Komentari