(VIDEO) Kako izgleda jedan dan za psa u psećem hotelu? Provjerili smo kako tu vrijeme provode naši najbolji prijatelji

Facebook

U ovaj hotel svi su psi dobrodošli. Kako kaže Patricia, oni ne diskriminiraju. U prostoru ovog simpatičnog hotela može biti do 60 pasa. Oni zahtijevaju puno pažnje, brige i ljubavi, pa se prema svakom psu pristupa individualno i čini se sve kako bi kućni ljubimci bili sretni.

A kako izgleda jedan dan psa u ovom malom psećem gradu? S psima se rade i mentalni treninzi. Nerijetko su ove životinje jako povezane sa svojim vlasnicima te im treba vremena da se prilagode na boravak u hotelu.

Vlasnici pasa svoje ljubimce mogu pratiti i preko kamere. Oni psi koji su navikli na crtiće, mogu ih gledati na ekranu u svojoj sobi. Jedan je pas u hotelu ostao čak tri mjeseca. A osim odmora, igranja i gledanja crtića, psi mogu uživati u wellnessu i spa tretmanu. To
zna potrajati i do tri sata.

Na šišanje neki psi dođu i neodržavani. Sve te probleme u salonu pokušavaju riješiti na najlakši mogući način. Iva se trudi da je ljubimcima cijelo to iskustvo što manje stresno. Uz glazbu i opuštenu atmosferu, ovdje su psi u sigurnim rukama. Sve detalje pronađite na web stranici Paspalacea.

Pogledajte video:


Komentari