(VIDEO) Amerikance u Zagrebu oduševila večera za troje za 140 kuna, a prvi put u životu probali su i kestene!

foto:screenshoot

Travel bloger Conner Sullivan sa svojim sestrama KC i Brianne posjetio je Zagreb, a na svom je YouTube kanalu objavio je snimke koje su nasmijale i brojne Hrvate.

Osim što su obišli brojne lokacije u Zagrebu, te se vozili javnim prijevozom, probali su razna hranu i pića, a pritom  su naravno pokušali naučiti i pokoju hrvatsku riječ.

Tako ih možemo vidjeti u pokušaju da izgovore ‘jaja na oko’, koje izgovaraju kao ‘đađa’, čime su nasmijali brojne pratitelje.

Svojim su pratiteljima pokazali kako na glavnom zagrebačkom trgu možete probati i kupiti brojne hrvatske domaće proizvode, poput pršuta, smokvi, ali i raznih pića, od kojih su neka i sami kušali, a s Trga su se na kraju uputili i punih vrećica. Kušali su i bili zadovoljni našim pecivima i kruhom, dok su ih u gradu oduševili kafići s grijalicama, a prvi put su imali prilike u posebnom jesenskom ugođaju kušati i našu omiljenu jesensku poslasticu – kestene!

Ostali su tako i više nego ugodno iznenađeni cijenama u restoranu, te su naveli kako su večeru za troje platili su 22 dolara što je oko 140 kuna.

Veseli trojac zaključio je na kraju da se u Hrvatskoj ljudi bolje hrane nego u SAD-u.


Komentari