VELIKO SRCE ZAGREBAČKIH GAMERA Counter Strikeom do donacija udrugama za djecu, beskućnike i bolesne

Good Game turnir (foto: press)

Pripreme za peti Good Game su u završnoj fazi jer za samo par dana hrvatska i regionalna će se tech zajednica okupiti u Boogaloo-u i odmjeriti snage na mapama Counter Strike: Global Offensiva, najavljuju organizatori u objavi za medije.

27. i 28. svibnja u 9 sati Good Game Zagreb 2022 će otvoriti svoja vrata za natjecatelje, ali i posjetitelje koji će uživo moći pratiti nadmetanja na ovom humanitarnom B2B esport turniru.

Tvrtke natjecatelji odabrali su kojim udrugama žele donirati novac ako osvoje Good Game Zagreb 2022, a mogući dobitnici su udruge Mali zmaj – društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece; Veliko srce malom srcu – udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima; Hrvatska mreža za beskućnike; udruga za pomoć životinjama Smiješak za dom i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Good Game turnir (foto: press)

Cijeli će event zaokružiti afterparty za natjecatelje na kojem će nastupati DJ Boris Motega, Zembo Latifa i Krankšvester.

Ulaz na event je slobodan za sve posjetitelje, a za one kojima se tvrtke koje podržavaju gaming i esport sviđaju kao potencijalni poslodavci na web stranici turnira objavljeni su i otvoreni natječaji kompanija sudionika, pa budući UI Designeri, Java Script Engineeri, Beckend Developeri i drugi mogu iskoristiti ovu priliku kako bi napravili novi korak u svojoj karijeri, a zainteresirani studenti mogu svoje životopise ostaviti na za to predodređenom štandu kako bi ih poslodavci primijetili. Cijela ponuda poslova može se pronaći na linku –  https://good.game/zagreb.


Komentari