UŽAS U TRAMVAJU: Mladić masturbirao pred putnicima, zgroženi građani ne znaju što učiniti

Izmjene u prometu (FOTO: Zagrebački Holding/Ilustracija)

U javnom prijevozu često svjedočimo neobičnim situacijama i susrećemo svakakve ljude, no prizor koji je korisnik Reddita podijelio na ovoj društvenoj mreži sve je šokirao.

Naime, čovjek je opisao situaciju koja se dogodila u srijedu u 6 ujutro u gotovo praznom tramvaju, u kojem je bilo samo desetak drugih putnika.

“Muškarac od otprilike 25 godina sjedio je udaljen nekih sedam, osam metara od mene. U jednom trenutku primijetim da mu se čudno pokreće lakat; imao je brze kratke pokrete koje je nemoguće ne zamijetiti. Pogledam u prozor koji ocrtava sve što se događa u tramvaju jer je vani mrak te ugledam kako spomenuti muškarac zapravo masturbira”, napisao je pratitelj.

“Spolni je organ držao malo u hlačama, malo vani, a nakon što je završio, obrisao je ruke o platno na drugom sjedalu”, šokirano je napisao korisnik Reddita te upitao ostale pratitelje što bi učinili da svjedoče ovakvoj slučaju.

“Zanima me biste li u ovoj situaciji pozvali policiju, snimili ga i poslali snimku medijima ili se samo okrenuli na drugu stranu?”, napisao je.

‘Shvatila sam da su sve žene doživjele isto’ 

Korisnici su odmah pohitali u komentarima napisati svoje mišljenje i svjedočanstva iz tramvaja koja su nažalost veoma slična.

“Jednom sam se vozio u tramvaju u kojem je bio neki beskućnik. Toliko je bio prljav i smrdio da nitko nije sjedio blizu njega. Nakon par stanica je izašao i ekipa koja je ušla otišla je u taj dio tramvaja. Neka mlada cura odmah je sjela na sjedalo gdje je on sjedio. Od tada više ne sjedim u tramvaju”, napisao je jedan korisnik.

“Ja sam se znala pokupiti na drugi dio tramvaja, ali sam jednom svjedočila jednoj legendi od gospođe koja je čovjeku koji je masturbirao viknula ‘Gospon, bute si jajca potrgali’ i lik je izašao na sljedećoj stanici van. Tako da mislim da bi od sad nadalje samo ekstremno glasno komentirala takve stvari”, napisala je jedna pratiteljica.

“Više sam puta doživjela, a par puta su i gledali u mene dok su to radili. Kad pričaš s većim brojem žena shvatiš da su sve doživjele slično”, napisala je jedna djevojka dok je jedan korisnik dodao: “Treba otići do vozača tramvaja, zvati policiju pa neka ga dočekaju na stanici”.


Komentari