Uređeno dječje igralište i trim vježbalište na Tuškancu, kao i školsko igralište i atletska staza škole Pantovčak

foto:fb/MIlan Bandić gradonačelnik grada Zagreba

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić izvijestio je o radovima na Medveščaku. Osim proširenja groblja Gaj urni – krematorij, čiji se kraj radova predviđa u lipnju, dovršenom asfaltiranju ispraćajnog trga, dodao je kako su u Novoj Vesi u tijeku rekonstrukcija dijela O.Š. Ksavera Šandora Gjalskoga, kao i dogradnja i opremanje novog dijela.

Izvedeno je tako i krajobrazno uređivanje dječjeg igrališta i trim vjkežbalište na Tuškancu, a uređeno je i školsko igralište, atletska staza, parkiralište, te je sanirana rampa na ulazu u O.Š. Pantovčak.

“Trenutno proširujemo groblje Gaj urni – krematorij. Završetak radova predviđa se u lipnju 2021. godine čime će se osigurati novih 3.960 mjesta za urne. Također, nedavno smo završili s asfaltiranjem ispračajnog trga, postavom opločnika i hortikulturnog uređivanja.
U Novoj Vesi u tijeku je rekonstrukcija postojećeg dijela Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga jednako kao i dogradnja i opremanje novog dijela. Izveli smo krajobrazno uređivanje dječjeg igrališta i trim vježbališta na Tuškancu i uredili smo školsko igralište, atletsku stazu, parkiralište i sanirali rampu na ulazu u Osnovna škola Pantovčak”

Komentari