UDRUGA ‘NISMO SAME’ TREBA POMOĆ! Uključite se kako bi uredili prostor za pomoć onkološkim pacijenticama

Foto: Youtube/Screenshot

Udruga Nismo same pomaže i skrbi o više stotina žena oboljelih od raka. Sada je lansirala novu kapmanju pod nazivom “Nisi sama, useli s nama!”. Crowdfundingom žele prikupiti novac za uređenje prostora za pacijentice i njihove obitelji koje će u udrugu moći doći po savjet ili na druženje.

Prošle im je godine Grad Zagreb dodijelio prostor u Boškovićevoj ulici, no prostor je u derutnom stanju i treba ga urediti i uvesti grijanje. Novi su prostor u udruzi zamislile kao mjesto u kojem će se onkološke pacijentice družiti, učiti, razmjenjivati iskustva i dobivati podršku.

Udruga je dosad pokrenula dva projekta pomoći za onkološke pacijentice: projekt besplatnog taksi prijevoza “Nisi sama – ideš s nama” i “Žene za žene”, projekt besplatne pomoći u kući onkološkim pacijenticama.

U crowdfunding kampanju “Nisi sama, useli s nama!” možete se uključiti ovdje. Svi uplatitelji koji nisu anonimni, najavljuju iz Nismo same, dobit će zahvalnicu, a za uplate veće od 100 eura predviđeno je isticanje imena donatora na zidu zahvale.

Inače, udruga Nismo same osnovana je u ožujku 2017. godine s ciljem promicanja i unaprjeđenja svih oblika prevencije raka, osobito kod žena, pružanja podrške onkološkim pacijenticama i njihovim obiteljima, edukacije i boljeg informiranja, kao i podizanja svijesti o važnosti prevencije, radi unaprjeđivanja kvalitete liječenja i društvenog položaja oboljelih žena te zaštite zdravlja općenito.


Komentari