U večerašnjoj turi uz Purgericu doznajte kako izgleda kada jedan od Zagorkinih likova išeta iz stranica svog romana!

FOTO: Lucija Bertolović
Kako to izgleda kada jedan od voljenih Zagorkinih likova išeta van s požutjelih stranica svog romana, ali u 21. stoljeću, i postane rokerica, buntovnica, i pripovjedačica?
Ova pripovjedačka tura vodi vas kroz najljepše dijelove zagrebačkog Gornjeg grada, u pratnji pripovjedačice Nere – kontese Nere Keglević, kojoj je njezin ljubljeni Siniša „zbrisao“ sa svojim Trenkovim pandurima na produženi vikend (i tako već tko zna koji put), pa joj, iz dosade, nije preostalo drugo već se baciti na posao – modernizirati se, emancipirati se, i zaposliti se!
Nera, sada zaposlena kao Pripovjedačica, nestrpljivo čeka da vas provede kroz škandalozno-romantične priče parova, ljubavnika, činovnika, služavki i grofova, koje su se odvijale na Griču i u njegovoj okolici nakon njezinog vremena, a o kojima sada Nera strastveno čita, i ne može se načuditi, koliko je ta čarolija Griča u stanju ljude zaluditi. Evo i kada joj se možete pridružiti:
DATUM: NEDJELJA, 19.07.
TEMA: “GRIČ PRIČA LJUBAVNU PRIČU”
VRIJEME I MJESTO SASTANKA: 20:00h, kod ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice

KAKO REZERVIRATI MJESTA:

**Prijava je OBAVEZNA – porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na [email protected] ; ljubazno molimo napišite svoje ime i prezime i koliko španciranata vodite sa sobom. Dobrodošli su svi gosti, od 6 do 76, kao i oni sa 4 šape!


Komentari