U POTRAZI ZA VLASNIKOM: Njuškica Molly pronađena na Žitnjaku! Spašena je iz zapuštenog podruma: ‘Nema čip, ali ima ogrlicu’

Foto: Facebook

Odlasci na godišnje odmore, za njuške mogu biti itekako pogubni. Pojedini vlasnici, iz nepoznatnog razloga, ostave svoje kućne ljubimce prepuštene sami sebima. Je li to bio slučaj i s preslatkom Molly još uvijek je nepoznanica.

Na Žitnjaku je upala u jedan zapušteni ili do kraja neizgrađeni podrumski prostor. Prostor je podijeljen pregradama, a Molly se vrtjela po njemu očajnički tražeći izlaz. Na sreću, ljudi su čuli njezino cviljenje i pozvali ekipu iz Azila Dumovec.

“Kolega iz terenske ekipe spustio se u taj prostor i prišao Molly, no ona je bila puna nepovjerenja. Režala je na njega iz straha. Kad ju je iznio van, smirila se”, kažu iz Dumovca.

„Postala je drugi pas“, otkrio je volonter koji ju je spasio. Molly se vrlo brzo pretvorila u nježnu kujicu spremnu za maženje. Ime su joj dali njezini spasioci, a nadaju se da će se vlasnik javiti.

“Ima nešto više od šest mjeseci. Čip nema, no ima ogrlicu, pa se nadamo da će joj se vlasnik javiti. Do tada ćemo je zvati Molly”, kažu iz azila. Ako imate nekih saznanja, javite im se.


Komentari