TREĆA PORUKA MIRA Zagrebački par voli se u moru kaosa (FOTO)

Marta Horvat

Davno je rečeno kako ljubav ne poznaje granice.

Dok u surovoj svakodnevici trčimo za koricom kruha i boljim sutra nerijetko zanemarimo ono najbitnije. Okruženi nasilnim prizorima, kaosom, egocentrizmom i površnim mislimo samo na sebe i na vlastito zadovoljstvo, sreću i uspjeh. Da, to smo mi, mi moderni ratnici lomimo koplja, nepokolebljivi, snažni i odvažni, a emocije i bliski ljudi nehotice postaju sekundarni dio našeg postojanja.

Zaboravljamo koliko smo uz more tehnologije, kontinuirane žurbe i dostupnih nam materijalnih dobara zapravo postali otuđeni. Hodam ulicom i gledam ta užurbana zabrinuta lica na svima. Bila ta lica okićena slušalicama ili sijedim vlasima.

No ponekad, ako malo pričekam i dovoljno dugo promatram pronađem nju. Tu malu iskru radosti, nježnosti i sitne emocije koja zatreperi i sruši teške okove koji su stegnuli današnjeg čovjeka.

Marta Horvat

Pronađoh tu iskru i na ovoj predivnoj fotografiji. U pomalo tmuran jesenji dan, dok gole grane muklo stoje zagrljeni par govori toliko toga. Ovjekovječeni u vremenu kaosa i nemira uplovili su u zajednički mir. Na svježem zraku zagrebačkog parkića gori plamen, to je ona iskra koja se do kraja rasplamsala.

Njih dvoje dokaz su vječne i neprolazne ljubavi. Dokaz kako nikada ne trebamo zanemariti voljene, bez obzira na godine, zdravlje i ostale okolnosti. Kad ste vi zadnji put na klupici zagrlili voljenu osobu?

>>>OSTAVLJA BEZ DAHA! Gledate ove fotografije i osjećate toplinu oko srca, zar ne?

>>>>FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA MNOGE: Hladni kamen i djedica kriju posebnu priču (FOTO)

>>>OVO JE DOKAZ KAKO LJUBAV TRAJE I TRAJE: Djedica s buketićem osvojio srca Zagrepčana

 

 

 


Komentari