SUDAR NOVOG I STAROG ZAGREBA I TO SVAKE SRIJEDE: Iskoristite priliku i uživajte u besplatnim turističkim vožnjama u nesvakidašnjem vozilu

Foto: Zagreb old tour/ Facebook

U električnoj replici Ford modela T i to potpuno besplatno, svake srijede do 29. rujna 2021. godine pa tako i danas, moguće se gradom provozati i iskusiti ga na nove načine.

Naime, i dalje traje projekt “HEP – srijedom na struju“ pa pozivaju sve građane da iskoriste priliku te u vremenu od 12,00 do 18,00 sati dođu na Zrinjevac i ulove svoje mjesto u ovom vozilu. Ono naime putuje kružno, po ruti park Zrinjevac-Trg kralja Tomislava-park Zrinjevac.

Iz HEP-a govore kako su za sve posjetitelje osigurane maske i dezinfekcijsko sredstvo, a navode kako i ove godine posebno žele svima omogućiti odmak od prošle godine obilježene potresima i pandemijom COVID-19.

Sam projekt pokrenut je od strane tvrtke Eco Group uz potporu Hrvatske elektroprivrede kao generalnog sponzora, s ciljem promicanja elektromobilnosti i odgovornosti prema okolišu, a sama tura “HEP srijedom na struju” tvrde, obogatila je turističku ponudu grada i u prvoj godini nominirana i osvojila prestižnu nagradu Luxury Travel Guida, Exclusive Tour Operator of the Year, Croatia.

Komentari