Studentima život u centru nije nikada bio povoljniji: Pogledajte koji poznati hostel postaje studentski dom

FOTO: Facebook

Taban Bar & Hostel, jedan od popularnijih zagrebačkih hostela za domaće i strane turiste s poznatim “Taban” kafićem u prizemlju, postao je, možemo to tako reći, studentski dom, piše RTL.

Svoje sobe oni su odlučili iznajmiti studentima.

“To je privremeno rješenje do 1.7. 2021. godine, sve ovisi o Covid-19 situaciji”, kazala je Ivana Raguž, voditeljica “Tabana”.

Oni u svojoj ponudi imaju jednokrevetne i dvokrevetne sobe, a planiraju primati i redovite i izvanredne studente. Zgrada “Tabana” nije oštećena u potresu, a nalazi se u uskom centru grada odnosno u popularnoj Tkalčićevoj koja je prepuna kafića i klubova idealnih za studentski život.

Osim Wi-Fija, opremljene zajedničke kuhinje, sušilice i perilice rublja, studentima se sobe čiste dva puta mjesečno. Najam jednokrevetne sobe po osobi je 2150 kuna mjesečno, a dvokrevetne 1600 kuna. U iste cijene uključene su režije, prenio je Ivanine riječi spomenuti portal.

“Studenti bi se”, kaže im Ivana, “mogli useliti početkom listopada kada i počinje nastava”.

“Mobitel od jučer, kada smo stavili objavu, ne prestaje zvoniti. Već sada, kada sam ujutro upalila mobitel, imam preko 10 propuštenih poziva, a i jučer u kasnim večernjim satima ih je bilo otprilike toliko”, kazala je voditeljica koja ne može biti zadovoljnija odazivom.

Zagrepčani su upravo otkrili ovog umjetnika i oduševljeni su njegovim radom: On kaže da i sam otkriva nove arheološke lokacije po gradu!


Komentari