STUDENTI SA SAVE PRIKUPLJAJU NOVAC ZA SPROVOD KOLEGICE: Preminula je nakon što je na nju naletio motocikl

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U Facebook grupi Studentskog doma Stjepan Radić počela se dijeliti objava o prikupljanju sredstava za sprovod 20-godišnje djevojke koja je u subotu preminula nakon što je na nju na pješačkom prijelazu naletio motociklist.

“Znam da nemamo svi jednako debele novčanike, ali i 10 kuna je pomoć u ovakvoj situaciji”, stoji u objavi u kojoj se navodi kako je djevojka jedino dijete, odnosno da nema ni braće ni sestara, a da se donacijom nastoji pomoći njenoj obitelji.

Solidarnost kolega

Inače, studenti su nakon nesreće u dvorištu doma, ali i na mjestu nesreće za djevojku upalili svijeće, ostavili plišance, poruke i fotografije, a pozvali su i kolege da tu noć ne puštaju glazbu niti “rade gluposti”.

Podsjetimo, 20-godišnjakinja je preminula od posljedica udara kada je na nju naletio 21-godišnjak koji je upravljao motociklom marke Honda prije stjecaja prava na upravljanje vozilom određene kategorije, bez zaštitne kacige, prevozeći putnika također bez zaštitne kacige.

Prešao je naime preko uzdužne neisprekidane crte na sredini kolnika na sjevernu kolničku traku te pretjecao osobne automobile koji su se kretali južnom kolničkom trakom Jarunske ulice i približavali obilježenom pješačkom prijelazu.

U nesreći je teško ozlijeđen i vozač motocikla.


Komentari