Stožer poziva da građani prijavljuju ilegalne tulume, a u zgradi Ministarstva zdravstva nalazi se najposjećeniji klub?!

Foto: Pexels

Dolazeći na posao u zgradu Ministarstva zdravstva, Vili Beroš prolazi pokraj ulaza jednog od popularnijih zagrebačkih noćnih klubova.

Šef Nacionalnog stožera Davor Božinović u ponedjeljak je na press konferenciji najavio stroge kazne i pozvao građane da dojave ako znaju gdje se održavaju tajni tulumi.

Jedan takav je u kompleksu Ksaver, nedaleko od Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”. U istoj zgradi u kojoj su Ministarstvo zdravstva i državna agencija Hamag-Bicro smjertio se noćni klub u kojem se svaki vikend održavaju dobro posjećeni tulumi, tvrdi Jutarnji list.

Vrata kluba nalaze se na samom ulazu u garažu kompleksa Ksaver. Tu se održavaju tulumi s elektronskom glazbom.

Kako piše Jutarnji, tulumi se održavaju s petka na subotu i sa subote na nedjelju te ponekad započinju i poslije ponoći, a nekad poslije tri sata ujutro i traju skroz do podneva.


O tim tulumima odgovorili su im i iz Ministarstva zdravstva.

“Nemamo saznanja o ‘tajnim tulumima’ u kompleksu Ksaver. Iako smo lokacijom blizu, nismo zamijetili takva događanja, a razlog je što zaposlenici rade od 8 do 16 sati. Takve događaje trebalo bi prijaviti Stožeru civilne zaštite i policiji”, rekli su iz Ministarstva.

Sve je komentirala i policija.

“Policija raspolaže s informacijama o lokacijama gdje se održavaju ‘tajni tulumi’, ali u ovom trenutku ne možemo otkrivati konkretne lokacije kako ne bismo kompromitirali buduće postupanje”, rekli su.

Komentari

loading...