Stanovnike Črnomerca uznemirila vijest o nadsvođenju potoka, oglasio se i Tomašević

Foto: Črnomerec je naš

Kvartovska grupa platformi Zagreb je NAŠ! i Možemo! na području Gradske četvrti Črnomerec na društvenim mrežama oglasila se o informaciji koja je poprilično uznemirila stanare tog kvarta, a to je da se nastavlja proces nadsvođenja potoka Črnomerec.

Tomašević: Ide hitna obustava započetih procesa

“Proces je to koji je krenuo u prošlom mandatu za vrijeme bivše administracije. Tokom kampanje naglašavali smo da nećemo nastaviti s praksom zatvaranja potoka već da u potocima vidimo potencijal za zelene zone na potezu Črnomerec – Jarun i zato smo danas došli dati podršku stanovnicima, a gradonačelnik Tomašević je najavio hitnu obustavu započetih procesa”, poručili su možemovci i istaknuli da je njihova vizija zeleni Zagreb.

“Mi smo zeleno lijeva koalicija i naša vizija grada je zelen i uključiv grad, te će sve naše politike uvijek ići u tom smjeru. Potok Črnomerec ostati će zelena oaza, a problem neriješene kanalizacije i oborinskih voda koje sada mjestimično zagađuju potok, zaseban je projekt u nadležnosti VIO”, istaknuli su iz grupe Črnomerec je naš i zahvalili se svim građanima na brzoj reakciji.


Komentari