STANOVNICI DUGAVA BIJESNI ZBOG GOMILE NEODVEZENOG SMEĆA! Iz Čistoće stigao odgovor, izgleda da imaju i većih problema!

Smeće u Dugavama (foto: čitatelji)

Zaprimili smo dojave stanara Dugava koji se žale da smeće nije odvezeno u utorak, iako je po rasporedu trebalo biti. Žale se na nesnosan smrad, vrane kopaju po smeću i prizor je jako ružan.

Stoga smo poslali upit Holdingu o tome kada će smeće biti odvezeno i zašto je došlo do kašnjenja. Zanimalo nas je i gdje građani trebaju odlagati smeće kada dođe do ovakvog zastoja.

Smeće u Dugavama (foto: čitatelji)

Poručili su nam kako se odvozi komunalnog otpada odvijaju redovito prema programima odvoza. “U utorak, 17.5.2022. godine u pojedinim ulicama na području Dugava nije odvezen miješani komunalni otpad prema rasporedu zbog tehničkog problema na vozilu, ali je smeće odvezeno odmah sljedeći dan”, stoji u njihovom odgovoru.

Smeće u Dugavama (foto: čitatelji)

“Napominjemo da kao i kod svakih drugih vozila, i na našim vozilima tijekom vremena dolazi do kvarova, ali većina njih se rješava u obimu redovnog održavanja i ne utječe bitnije na programe odvoza. Kako bismo bili što efikasniji u pružanju naših usluga građanima, u planu nam je daljnja optimizacija poslovnih procesa, a također i nabavka novih specijaliziranih vozila.”

Smeće u Dugavama (foto: čitatelji)

Kako nam javljaju naši čitatelji smeće je u međuvremenu odvezeno, a jedna čitateljica je rekla – “vjerujem da je tako zbog javne kritike”.


Komentari