‘SLOBODNA HRVATSKA’ ISPRED INA-e: Pridružila im se i Vesna Balenović (FOTO)

Zagreb.info

Članovi “Slobodne Hrvatske”, koji su organizatori prosvjeda, zatražili su obustavu svih odluka o prodaji strateških državnih udjela dok se o tome ne očituje narod, zatraživši smjenu premijera ali i Vlade.

Aktivisti Slobodne Hrvatske pridružili su se prosvjedu protiv pljačke INA d.d.  uoči današnje Skupštine te tvrke jer je ona samo logični nastavak tužne sudbine naše naftne kompanije koju su do propasti u sinergijskom djelovanju doveli izabrani hrvatski političari i MOL:

”Stranka Slobodna Hrvatska podržava sve sindikate i stranke koje se zalažu za razotkrivanje sumnjivih radnji zbog kojih je u proteklih nekoliko godina INA postala trećerazredna podružnica Mađarskog MOL-a. U tim su sumnjivim rabotama sudjelovali političari i gospodarstvenici kojima su puna usta Hrvatske, a koji su Hrvatskoj oduzeli energetski suverenitet zbog nekoliko milijuna eura mita. Slobodna Hrvatska poziva USKOK i DORH da odmah uđu u INU u krenu češljati sve sumnjive papire.

Zemlja bez energetskog suvereniteta je zemlja bez ikakvog suvereniteta zato oslobodimo Hrvatsku jer Hrvatska mora biti slobodna.

Stranka Slobodna Hrvatska posebno podržava predsjednika sindikata Nova solidarnost Predraga Sekulića i stradalnicu, poznatu zviždačicu iz INE Vesnu Balenović. Njih su dvoje radili u INI i najbolje znaju razmjere katastrofe koja se ondje dogodila.”, stoji u priopćenju.

 


Komentari