SLALOMSKA VOŽNJA I BIJEG S MJESTA NESREĆE: Zagrepčanka podijelila svoje iskustvo sa Slavonske avenije i poručila: ‘Sutra će tako udariti nečije dijete!’

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Jedna Zagrepčanka u kvartovskoj grupi Zakaj volim Šansko objavila je dramatičan apel za savjetima kako postupiti u slučaju kada vozač koji je skrivio sudar pobjegne s mjesta nesreće.

“Jučer 01.08. u periodu 19:00 – 19:10 sati na Slavonskoj aveniji u smjeru istoka, prekoputa Emmezette Žitnjak, udario nas je BMW 3, crne boje, vozeći slalom po Slavonskoj i pobjegao dalje. U šoku nismo vidjeli tablicu odmah, a kasnije nismo bili u mogućnosti jer se ubacio ispred drugog automobila odmah i projurio, a nas i automobil ispred je dočekalo crveno svjetlo na semaforu”, napisala je jedna naša sugrađanka na početku objave u grupi Zakaj volim Špansko.

Mjesto nesreće, foto: Zakaj volim Špansko

“Znam da su male šanse da je itko ovdje išta vidio, međutim možda postoji netko tko zna gdje bi ga kamera mogla uloviti budući da uopće ne poznajem taj dio grada. Mi smo se zaustavili i zvali policiju međutim rekli su nam da na tom križanju nema kamera.Pitala sam i u Emmezeti, rekli su da nema, a ona u City Centeru One East je predaleko”, objasnila je.

Nažalost, ne mogu ga naći

“Nakon što smo sa policijom bili sat i pol, ostavila sam suputnike kod Lesnine i pri povratku nazad uočila BMW 3 istog stila vožnje koji je projurio kraj mene i zapisala tablice. Jutros sam otišla na Heinzelovu da prijavim tablice, no otpeljali su me i rekli da zovem broj prometne gdje se nitko ne javlja cijeli dan”, napisala je uzrujana Zagrepčanka, pa poručuje – “dok oni djeluju frajer će već srediti štetu na svom autu na prednjem desnom kraju”.

Za kraj, Zagrepčanka koja nije imala sreće na cesti s nesavjesnim vozačem kaže kako po provjeri tablica na internetu čini se kako vozilo koje ih je udarilo nije registrirano. No, moli sugrađane ako imaju kakve korisne savjete da ju upute.

“Nama nije ništa, to je najbitnije. Vozač je dobro reagirao i moglo je biti puno gore. Za automobil imamo kasko, riješit će se, ali želim i imam volje ganjati ovo do besvijesti jer sutra će tako udariti nečije dijete, nekoga kome je auto prijeko potreban da prehrani obitelj ili slično”, poručila je za kraj.


Komentari