SKIJANJE NA SLJEMENU Nakon dugog čekanja u subotu se otvara skijalište, no ne i noćno

Photo: Skijalište Sljeme

Počinje sezona skijanja na Skijalištu Sljeme čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 09:00 do 16:00 sati. Tako će svi građani od subote moći na skijanje na Sljeme, a otvoreni će biti Crveni spust i Bijela livada, a Zeleni i Plavi spust za sada neće raditi zbog nedostatka snijega.

I ovogodišnja sezona skijanja provoditi će se uz posebne mjere pa je tako broj osoba koje mogu istovremeno koristiti staze usklađen s propisanim epidemiološkim mjerama zbog čega će radi kontrole i nadzora u prodaju biti puštene samo dnevne karte a, do daljnjega, još nema noćnog skijanja.

Svi koji posjeduju access ski karte od prošle godine mogu ih sami puniti putem on-line prodaje uz obaveznu registraciju na jednoj od blagajni prilikom prvog dolaska na skijanje.

Cijene dnevnih karata radnim danima su 40 kn za djecu i 70 kuna za odrasle, dok su subotom i nedjeljom cijene 50 kuna za djecu i 100 kuna za odrasle. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade, te putem on-line prodaje da bi se spriječilo grupiranje većeg broja osoba na lokacijama blagajni kako bi se osiguralo adekvatno provođenje propisanih mjera. Obavezno je i pridržavanje razmaka za vrijeme stajanja u redu na blagajni ili žičari, na žičari trosjed u isto vrijeme se mogu voziti samo dvije osobe osim ako se radi o osobama iz istog kućanstva, a ukoliko nema mogućnosti pridržavanja propisanog razmaka korisnici su obavezni nositi maske za lice.

Komentari