SIGEČICA OSTALA BEZ POŠTARA! Otišao je trbuhom za kruhom, građani svoje pošiljke čekali mjesec dana

Foto: Dragan Matic / Cropix/Ilustracija

“Na Sigečici već više od mjesec dana ne dobivamo poštu jer je naš dugogodišnji poštar otišao trbuhom za kruhom”, javila nam je čitateljica Željka.

Dodala je kako su poštu tek dobili jednom, 14. lipnja, kada su im nakon intervencije isporučne pošiljke s datumima krajem svibnja i početkom lipnja.

“Imam informaciju iz pošte da je u pošti kaotično stanje jer za raspisani natječaj nema zainteresiranih, a počinje vrijeme godišnjih odmora i redovno ljudstvo se osipa”, napisala nam je Željka te nas zamolila da se raspitamo o problemu jer je njima teško dobiti neku informaciju.

Iz Hrvatske pošte su nam odgovorili kako je dugogodišnji poštar koji je bio zadužen za područje Sigečice otišao iz sustava.

“Poštara je zamijenio novi kolega, a u pomoć su priskočili i poštari iz drugih rajona kako bi sve pošiljke bile uručene na vrijeme. Nažalost, uz navedenu situaciju nekoliko kolega je bilo na bolovanju te je unatoč svim naporima dio pošte uručen sa zakašnjenjem. Situacija je u međuvremenu stabilizirana i sve pošiljke se dostavljaju u propisanim rokovima. Kolege će u narednom periodu posebno popratiti dostavu na području Sigečice kako bi sve pošiljke bile dostavljene na vrijeme”, odgovorili su nam iz Hrvatske pošte.

Korisnicima su se ispričali te ih pozvali da im se u slučaju bilo kakvih upita jave Službi za korisnike na broj 072 303 304 ili putem online kontakt obrasca na https://kontakt.posta.hr.

Komentari