SDP-ovka S NAJVIŠE TITULA I FUNKCIJA: Prošetala gradom i pokazala dobre noge (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Melita obnaša čak 19 funkcija.

Glavni odbor SDP-a u subotu je na konstituirajućoj sjednici za svoju predsjednicu izabrao Romanu Jerković. Za potpredsjednike Glavnog odbora SDP-a izabrani su Domagoj Hajduković i Željko Kolar.

Na spomenutoj se sjednici pojavila i Melita Mulić, a pažnju je plijenila u plavom sakou i kratkoj suknji dok je koračala prema ulazu u prostorije stranke.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Brojne titule i funkcije

Melita Mulić široj je javnosti relativno nepoznatq, a mnogi ju nazivaju jednom od atraktivnijih žena u Saboru, premda se ondje ne pojavljuje prečesto. Dotična je rođena u Sarajevu, fakultetske diplome domogla se na Sveučilištu u Zadru na Odjelu za informatologiju i komunikologiju, dok je magistrirala na Sveučilištu u Sussexu. Za ovu damu moglo se čuti tek onda kada je prozivana zbog toga što uspjeva obnašati 19 funkcija.

Uz brojne funkcije koje su u njezinoj nadležnosti ona očito voli i modu. Moramo priznati kako joj vedrije boje izvrsno stoje…

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Mulić je godinama bila zaposlenica Ministarstva vanjskih poslova, a uz to članica je izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran, a k’tome nalazi se i u trima izaslanstvima te je voditeljica Međuparlamentarske skupine prijateljstva s Belgijom.

Za sebe kaže kako voli čitati hrvatsku i bosanskohercegovačku književnost te slušati sevdah i dalmatinske klape, ali i da je uvjerena ljevičarka i feministica.

>>>ZA KOGA SE TO UREĐUJE MILANKA OPAČIĆ? Nećete vjerovati kakva se pojavila u Banskim dvorima (FOTO)

>>>NAZIRU SE GRUDNJACI, NOSE SKUPE TORBE: U njezine čizme danas su baš svi gledali (FOTO)

>>>KOJA IMA VEĆE?! One na sebi imaju nešto umjetno, a pokušale su nam to sakriti (FOTO)


Komentari