RUPETINA IZ SLAVONSKE IMA MLAĐU SESTRU: Putnica ZET-a ovo je morala podijeliti sa svima (FOTO)

Građane je u tramvaju dočekao neogodan prizor.

Eva je objavila fotografiju iz 11-ice u kojoj je jasno vidljivo da je kamena kocka napravila poprilično veliku rupu na tramavaju. Objavila je fotografiju u popularnoj grupi “Zakaj volim Zagreb” , a članovi iste su ostali šokirani.

“Kada kamena kocka udje u jedanaesticu kroz pod …jutros na Crnomercu”, napisala je Eva i kasnije nadodala kako je zvučalo zastrašujuće.

Zabrinuti građani počeli su razgovor i upitali autoricu fotke je li itko ozlijeđen, a ona je ispričala kako je izgledala cijela situacija.

“Sjedila je žena i ispalo je dobro da se dignulo baš na tom mjestu jer je žena mogla maknuti noge…nebi bilo zgodno da je probio tamo gdje smo stajali jer bi sigurno nekoga ozljedilo”, napisala je Eva kojoj, kao ni brojnim članovima grupe,  nikako nije jasno kako se to uopće dogodilo.

Pojedinci smatraju kako je to do oštećenja ceste, a počele su i pošalice na račun ove neobične nezgode,

Neizbježne su bile i šale

Zagrepčani su i iz ove situacije izvukli dozu humora, a komentari su nas dobrano nasmijali. Ovo su neki od naših favorita:

“Jel ima kartu”, zapitao se Jakov, a nastavila je i Danijela govoreći “sad ce prijevoz poskupiti,treba pokrpati rupe”.

“ah, kad ne može dosegnuti čitač karata…”

Šalu na stranu, toplo se nadamo da je nesvakidašnje oštećenje prijavljeno vozaču kako se netko od putnika ne bi ozbiljno ozlijedio.

>>> FOTOGRAFIJA KOJU MORATE VIDJETI: Ovaj prizor iz tramvaja ne vidimo svaki dan (FOTO)

>>> POGLEDAJTE PUTNIKA U TRAMVAJU KOJI JE ODUŠEVIO TISUĆE GRAĐANA: ‘Švercao’ se i nije ustao starijima… (FOTO)


Komentari