RUPA NA CESTI STOJI VEĆ TJEDNIMA: ‘Ubuduće ćemo zvati radnike iz Kine da nam rade, eto napravili Pelješki most’

Foto: Zagreb.info

“Ovo je sramota. Tri tjedna jednu rupu ne mogu zakrpati baš na pješačkom”, ogorčeni su stanovnici Trnskog.

Ispred tamošnjeg novog DM-a uz sami pješački prijelaz prije nekoliko tjedana se otvorila rupa na cesti. Postavljen je prometni znak kojeg vozači redovito obilaze, ali rupa još nije popravljena.

“Ubuduće ćemo zvati radnike iz Kine da nam rade, eto napravili Pelješki most, a naši ne mogu običnu rupu zakrpati, i kad naše zoveš za bilo kakve radove, čude se prije nego krenu uopće raditi bilo što”, kazala je jedna žena.

Jedan muškarac nastavlja da je lakše dovesti znak i postaviti ga, nego kamion za par lopati asfalta.

Foto: Zagreb.info

“Čekaju da se rupa otvori do kraja pa će možda nešto poduzeti, a do tada možemo sjesti i plakati”, poručuje Zagrepčanka, a drugi muškarac nastavlja: “Čekaju novu rupu da se otvori pa da mogu dvije jednim udarcem…”

Treći muškarac kaže da je neki dan vidio vozilo Zagrebačkih cesta kako prolazi kraj rupe, a jedna stanovnica Trnskog mu odgovara kako ne mogu raditi bez naloga.

Zagrebačkom Holdingu prije nekoliko dana poslali smo upit kada će se popraviti rupa. “Podružnica Zagrebačke ceste izvršila je provjeru oštećenog asfalta u Ulici Trnsko kod kbr. 23 te označila oštećenje prometnim znakom upozorenja. Sanacija predmetnog oštećenja izvršit će se u najkraćem mogućem roku”, odgovorili su nam kratko iz Holdinga.

Komentari