RABLJENE GAĆE I ČARAPE? Poklanjanje donjeg rublja izazvalo raspravu: ‘Žene se mogu mijenjati al’ gaće i čarape nikad tuđe’

Ilustracija (Foto: Sasa Buric / CROPIX)

Da se poklanja sve i svašta već smo se puno puta uvjerili, no ruku na srce, nije baš čest slučaj da netko poklanja rabljeno donje rublje.

“Ako nije glupo, poklanjam pet bokserica cca XL/XXL, i čarape cca 45 br. Predobro kuham, dragi prerastao”, napisala je članica u Facebook grupi Sharing is caring Zagreb.

Bokserice i čarape za poklon (Foto: Facebook grupa Sharing is caring Zagreb)

“Kako se kaže: Žene se mogu mijenjati al’ gaće i čarape nikad tuđe”, našalio se jedan član grupe u komentarima. “Voda sve opere. Meni se ne gadi, isto k’o u kafićima i restoranima, koliko je ljudi jelo s tim beštekom i pilo iz tih čaša”, napisala je sugrađanka. “Drugo su čaše drugo su gaće”, glasio je odgovor.

I dok su se jedni zgražali nad korištenim rubljem, drugi raspravljali o tome je li higijenski ili ne, javila se jedna članica grupe koja je željela uzeti bokserice i čarape te je napisala: “U prvu ste, ali to se dalje dijeli onima kojima je itekako potrebno. Njima je svejedno, ali mislim da vi niste u toj situaciji da razumijete”.

 

Komentari