Prvi zagrebački hotel za biljke: Idete na more, a ne znate kamo sa svojim zelenim ljubimcima? Hotel Europa besplatno će se brinuti o njima

Ako ste strastveni ljubitelji biljaka i vaš je stan pravi mali vrt, odlazak na produženi vikend, dulji odmor ili godišnji znači važno pitanje: tko će se brinuti o vašim zelenim ljubimcima ako ne nađete “dadilju”?

I za to postoji rješenje! Naime, Kino Europa pokrenula odličnu inicijativu kojom filmska oaza postaje i biljna pa tako otvaraju – prvi zagrebački hotel za biljke!

Ne morate riskirati zdravlje svojih biljaka dok vas nema, gnjaviti susjede, prijatelje ili rodbinu da ih zalijevaju, već ih jednostavno možete ostaviti u Hotelu Europa gdje će se vesela ekipa pobrinuti da se vaše biljke dobro hidratiziraju.

Naš vrijedan zelenoprsti tim čuvat će i zalijevati vaše biljke i to potpuno besplatno! Donesite ih i ostavite našoj ekipi na šanku ili u Shopu, a za dodatne detalje možete se javiti na [email protected], priopćili su.

Kako su nam objasnili iz Kina, akcija počinje od sutra, odnosno od srijede 11. srpnja, a na ovu odličnu ideju došao je sam direktor Hrvoje Laurenta na Innovation Labu održanom na Transilvania Film Festivalu.


Bio je to prijedlog našeg kina što se može napraviti da predvorje kina zaživi i mimo filmskih projekcija, zaključuju.

Komentari

loading...
-->