PRVI NASTUP OVE GODINE Zagrebački orkestar ZET-a održat će koncert u Parku Maksimir

Foto: Goran Kekić, ZET

U organizaciji Udruge invalida rada u Parku Maksimir održat će se manifestacija ‘Pet suza za Zlatka Bočkala’. Zlatko Bočkal bio je predsjednik Udruge invalida rada od 2013. godine do iznenadne smrti 2017. godine. Budući da je bio veliki zaljubljenik u glazbu, Udruga invalida rada tradicionalno obilježava dan njegovog rođenja prigodnim koncertom. Ovo je peti u nizu koncerata, a pokrovitelj događanja je Hrvatsko društvo skladatelja.

Nakon dvije pandemijske godine u kojima se manifestacija održala on-line, ovogodišnje izdanje bit će ponovno uživo, na jednoj od najljepših zagrebačkih otvorenih pozornica – maloj pozornici u Parku Maksimir. Program će se održati u srijedu 13. travnja 2022. godine od 17 do 19 sati, a sudjelovat će nekoliko amaterskih pjevačkih zborova te Zagrebački orkestar ZET-a.

Za Zagrebački orkestar ZET-a će to biti prvi u nizu ovogodišnjih nastupa i otvorenje nove i zanimljive koncertne sezone ansambla koji ove godine obilježava čak 95 godina postojanja i neprekidnog djelovanja. Raznoliki promenadni program u trajanju od cca 30 minuta bit će sastavljen od jazz standarda, filmske glazbe i poznatih pjesama posvećenih Zagrebu.

Program je besplatan i za njega nisu potrebne covid potvrde.


Komentari