Prošlo je točno 100 dana otkako otac preminule Šeherzade živi i spava na Trgu. Samo želi pravdu za svoju kćer!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prošlo je okruglo 100 dana i noći otkako otac malene Šeherzade, Enver Beka traži pravdu za svoju kćerkicu. Neutješni otac od 27. srpnja živi i spava na Trgu bana Jelačića odakle se nema namjeru pomaknuti dokle god ne sazna istinu zbog čega je preminula njegova djevojčica. Enver Beka, ovime je napravio nešto što nitko u povijesti nije, prosvjedovao ovoliko dugo boraveći isključivo na glavno gradskom trgu.

Njemu je od smrti petogodišnje kćeri svijet srušen i smatra da je njegova Šeherzada u bolnici Rebro umrla greškom liječnika. Spavajući na Trgu Bana Jelačića, Enver se susreo se s raznim problemima i opasnim situacijama ali ostao je čvrst i priseban. Podsjećamo, gradonačelnik Milan Bandić mu je jednom prilikom je odbrusio da ide u dom za beskućnike, no Enver ima svoj dom, ali ne i ono najvrijednije u životu, svoje dijete.

I dalje čeka poziv premijera Andreja Plenkovića, koji mu je prije pedesetak dana obećao da će ga primiti. Bliži se i kraj godine, samim time i Božić, a Enveru bi najljepši poklon bio istina o smrti njegove kćeri i da za navedeno odgovaraju odgovorne osobe.


Komentari